privatehouse.dk

Mit private hus på det vilde world wide web

Helt vildt: 500 nye virksomheder om ugen

Howdy allesammen!

Jeg læste i dag denne nyhed på dr.dk: http://www.dr.dk/Nyheder/Penge/2014/07/14/082445.htm

Artiklen handler om, at der i øjeblikket bliver stiftet mere end 500 nye virksomheder i Danmark om ugen. Hold da op! Vi er da virkelig ude af krisen med det boom. Jeg er jo selv ejer af en mindre virksomhed og hvor er det bare fantastisk at se flere komme til. Iværksættere er et helt specielt folkefærd, og der kan aldrig være for mange.

En af forklaringerne på det gigantiske spring må være det nye IVS, som står for iværksætterselskab. Et IVS koster kun én krone at stifte og derfor må man sige, at alle kan være med. Hvis jeg havde haft muligheden dengang, da jeg startede min enkeltmandsvirksomhed, så havde jeg nok stiftet et IVS – og jeg overvejer faktisk om jeg skal ændre selskabsform. Er der nogle af jer derude, der ved om man kan og hvordan man gør?

Hvis du er interesseret i IVS er det desværre ikke længere en mulighed.

Tags: , ,

Comments are closed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *