privatehouse.dk

Mit private hus på det vilde world wide web

Barb’s Barbershop

Howdy, cowboys and cowgirls!

Her på prærien i den lille by, Barbersville, der ligger i Midtvesten rykker udviklingen hurtigere en 1800-tallets første damplokomotiver. Så hurtigt at det var lige før jeg blot mærkede suset, da det store Stephenson’s Rocket- lokomotiv tromlede forbi så det buldrede og bragede.

Heldigvis nåede jeg, som i en god gammel western-film, med nød og næppe at gribe fat i den sidste togvogns røde metalhegn – og kom dermed med 16-toget mod Succes-ville!

Det jeg prøver at sige i min lille hyggeligt western-verden er, at jeg er nået til et punkt hvor min lille Barbershop har vokset sig så stor, at det er en alt for stor opgave at klare regnskaberne alene for min ellers meget dygtige mand – det er jo trods alt heller ikke han største force!

What to do?

Det har givet anledning til mange samtaler herhjemme i det lille private hus på prærien. Vi har altid kørt Barb’s Barbershop på ren motivation, energi og arbejdsglæde – det går bare ikke længere… Desværre!

På den anden side så er vi jo helt vildt glade for, at det går godt og det kan vi takke alle vores tilbagevendende kunder for.

Min mand er simpelthen den bedste barber jeg nogensinde har mødt og han lægger utroligt mange timer i det her fælles foretagende. Problemet er, at alle de timer – gerne nattetimer – der bruges foran computeren på regnskaber og alle mulige andre nødvendige ting, ja dem kunne vi altså godt bruge på noget andet.

Vores sharpshooting revisor har foreslået os at se på debitoor regnskabsprogram, det skulle vidst både være simpelt og smart! Og det er sådan set derfor jeg skriver det her indlæg kære cowboys og cowgirls – Kender I noget til debitoor og har I nogen erfaringer med det?

Y’all come back!

Comments are closed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *